Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A gyűrűk nyomában..

A mai világban számtalan fajta ékszert láthatunk a járókelőkön és a kirakatokban, címlapokon. Mai bejegyzésünkben kiránduljunk el az ékszerek világban, és gyönyörködjünk a csillogásban.

karikagyűrű

Sok hölgy irigykedik az újságok hasábjai között felbukkanó szebbnél szebb gyűrűk láttán. Némelyik elérhetetlennek tűnhet számukra, az ára, vagy a nehezen megszerezhetőség miatt. De miért is?..
Rohanó világunkban nem is muszáj kimozdulni a négy fal közül, hogy vásárolhassunk. Lehetőség van arra, hogy akár a karosszékből megtervezzük álmaink karikagyűrűjét, vagy csak szemezgessünk a kínálatok között.

Manapság divatosnak mondható ha egy gyűrű nagy, szép kövekkel kirakott. Csillog-villog és az egész hétköznapi öltözetet csak magában viselve is feldobja. Azt mondják a ruha teszi az embert. Na de az ékszer is öltözetet!

És ha csillogás, akkor talán mindenkinek egyszerre jut eszébe a Swarovski ékszerek bámulatos világa. A gyönyörűen megmunkált, csiszolt kristályok, melyek a szivárvány minden színében pompáznak, és a női kéz szépségét még inkább kiemelik, és elkápráztatnak.

De valljuk be őszintén. Mindenki számára mégis csak örök divat marad a hagyományos arany karikagyűrű, mely a végtelent és az örökkévalóságot szimbolizálja.
És ezek a klasszikus darabok egyaránt kiszínezhetik a szürke hétköznapokat, egy-egy drágakővel, vagy mintázattal.

Egy szónak is száz a vége.. A gyűrű divat a mai világban oly színes, hogy egy csiszolatlan gyémánt is tündökölhet a tömegben. És az egyéniség marad az örök divat, és hogy a végére egy közhellyel éljek:

A divat változik, de a stílus örök...