Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Biorezonancia

Jelentése

A biorezonancia a modern orvostudomány egyik legnagyobb lehetőségével kecsegtető területe. Az alternatív gyógyászatban használják ezt a diagnosztikai és terápiás módszert. A sejtjeink elektromos rezgéseit figyelembe véve pontos információkat kapunk egészségügyi állapotunkról. Befolyásolhatjuk testünkben a sejtszintű működést is. Manapság egyre elterjedtebb ez a terápiás kezelés. Nagyon sokan próbálják ki és egyre több ember van róla pozitív véleménnyel.

biorezonancia.jpg

Quantum biofeedback

A Quantum Biofeedback egy gép, amely képes elemezni a szervezet sejtszintű működését és néhány perc alatt visszajelzést ad róla. A testünk energetikai állapotát és stresszfaktorait méri. Minden mérhető értéket összehasonlít a normálissal, ezután elemzést végez. Az elemzés után olyan hullámokat táplál be, melyek semlegesítik a negatív frekvenciahullámokat, ezáltal gyógyít. A gép használata után jelentős energianövekedést észlelnek a páciensek. Ennek a módszernek nincsenek semmilyen káros mellékhatásai.

Jövő

Nagyon sok olyan berendezést fejlesztenek ki, amik képesek mérni a biorezonanciás rezgéseket testünkben. Manapság egyre többen pártolnak át a természetes, mellékhatások nélküli gyógymódok alkalmazásához. A biorezonancia a szervezet önregenerációs képességét serkenti, hogy ellenállóbbak legyünk a betegségekkel szemben.