Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Gyémánt csillogás

A mai bejegyzés szóljon picit a luxusról.

Melyik hölgy ne szeretné a csillogó ékszereket. Az ékszereket, melyek öltöztetnek, és egyedivé varázsolnak. Na és persze a szikrázó csillogást, amely a gyönyörűen megcsiszolt gyémántból fakad.. Álom vagy valóság?

Nagyon is valóságos lehet... Egy egyedien elkészített ékszer-különlegesség, egy karikagyűrű, vagy egy nyakék melyben nem csak gyémánt csillogás, és szépen megcsiszolt üveg, vagy drágakő van, hanem a valóságos gyémánt csillog. Igazán szemet és lelket gyönyörködtető látvány. Noha a pénztárcát nem feltétlenül kíméli..

gyemant-gyuru.jpgEgy eljegyzés, egy nagyobb életesemény azonban lehet kiváló alkalom arra, hogy gyémánt legyen a gyűrűbe foglalva, akár más, egyedien csillogó, színes drágakövek társaságában. Valamint ha megfelelően utána nézünk az egyes ékszerészek, és ötvösök kínálta munkáknak,  különböző árkategóriákat láthatunk, mely által mindenki megtalálhat a saját maga árfekvéséhez illő darabokat.

A kínálat ezáltal kitágulhat, és a lehetőségek tárházának is a képzelet és a pénztárca szabhat csak határt. Kedve szerint szemezgethet az egyedi darabok között mindenki, vagy akár egyéni kívánságait is teljesíthetik a művészek.

A gyémánt tehát elérhető vált a hétköznapi emberek számára is, de  továbbra is a luxus, tisztaság szimbóluma, és örök divat és vágyak, álmok tárgya marad szinte minden Nőnek.