Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kerékpár vásárlás

Hol vásároljak kerékpárt?

Manapság nem csak konkrét kerékpár boltokban lehet bringát venni, hanem nagyobb sport áruházakban is, illetve az egyre inkább elterjedő kerékpár webshopokban is.

Érdemes először egy boltban megtekinteni, kipróbálni, majd kiválasztani azt a modellt, amely a leginkább passzol ízlésünkhöz és stílusunkhoz. Ha eldöntöttük melyiket vesszük meg, keressünk egy komolyabb webáruházat és rendeljük meg ott!

Hogy miért?

kerékpár webáruházNos webáruházon keresztül történő vásárlás esetén általában kapunk árkedvezményt, illetve a másik nagy előnye, hogy házhoz is szállítják a rendelt terméket. A házhoz szállítás vélhetőleg ingyenes lesz, hiszen még egy középkategóriás bringa ára is túl fogja lépni azt a limitet, amely fölött már ingyenesen szállítanak ki.

Miért jó a bringa a háznál?

Természetesen nem hagyjuk ki cikkünkből azt sem, hogy miért jó egy bicikli a háznál.

Egészségi szempontból nézve rengeteg érvet lehet felsorolni a kerékpározás mellett. Amellett, hogy végig a levegőn vagyunk, egy jó tekeréssel folyamatosan növeljük állóképességünket és egy időben fejlesztjük lábaink izomzatát is. A legtöbb testmozgás, így ez is, javítja az anyagcserét.

Közlekedési szempontból is rengeteg előnye van, főleg akkor, ha a közelben dolgozunk, vagy egy közeli helyre kell eljutnunk. Nem kell se várni, se fizetni a tömegközlekedési járművekért. Nem utolsó sorban pedig a kerékpárúton nincs dugó.